Avanceret funktionalitet i MitID Erhverv

Certifikater
MitID Erhverv er som udgangspunkt ikke baseret på certifikater

Langt de fleste organisationer vil derfor ikke have behov for certifikater, også selvom I tidligere har anvendt certifikater i NemID medarbejdersignatur.
I vil fortsat kunne udstede certifikater til særlige behov fx ved system-til-system kommunikation eller sikker e-mail.

Bemærk,
at OCES2-certifikater udstedt fra NemID spærres den 31. oktober 2023, og skal derfor skiftes til OCES3-certifikater hurtigst muligt.

Læs mere om certifikater

Lokal IdM


Lokal IdM (identity management) er til jer, der ønsker at administrere jeres brugere og rettigheder lokalt i jeres administrationssystem.


En IdM-integration sikrer, at jeres brugere og rettigheder automatisk bliver holdt ved lige i MitID Erhverv. På den måde skal I ikke administrere jeres brugere to steder.

Læs mere om lokal IdM


Indtil den 31. oktober 2023 kan I som Lokal IdM-bruger importere og oprette brugere via IdM API uden betaling. Brugerne skal i forvejen være aktive i NemID medarbejdersignatur.

Efterfølgende vil import og oprettelse af brugere være omfattet af de normale priser i MitID Erhverv.

Læs mere om, hvordan I importerer brugere uden betaling

Kvinde med telefon og computer
Ledninger

Lokal IdP

Med lanceringen af MitID Erhverv udfases løsningen lokal signaturserver (LSS). I stedet kan I som organisation etablere en Lokal IdP (Identity Provider).

Med en Lokal IdP kan I selv udstede identiteter og identifikationsmidler til jeres brugere lokalt. Samtidigt kan I samkøre disse med MitID Erhverv.

MitID Erhverv testmiljø

Har I behov for at teste MitID Erhverv-funktionalitet, kan I gøre det i pre-produktionsmiljøet.
Her er der mulighed for at sætte en testorganisation op og fx afprøve IdM og certifikat-API’er samt lokal IdP-integration. Det er også muligt at teste kommende funktionalitet til MitID Erhverv.

Avanceret support

Har I brug for support til avanceret funktionalitet i MitID Erhverv?


Hvis I som organisation anvender avanceret funktionalitet i MitID Erhverv, kan I finde nødvendig information og vejledning på denne side og via pre-produktionsmiljøet.


Hvis I fortsat har behov for avanceret support, kan I finde mere information her.