MitID Erhverv

MitID Erhverv er den offentlige digitale erhvervsløsning til virksomheder, foreninger og myndigheder i Danmark.

Hvad er MitID Erhverv?

MitID Erhverv har erstattet NemID medarbejdersignatur. Administrationen af jeres brugere er blevet nemmere og det er blevet mere fleksibelt for brugere at logge på offentlige selvbetjeningsløsninger.

MitID Erhverv er til alle virksomheder, foreninger og myndigheder, som har medarbejdere eller brugere, der skal logge ind på offentlige selvbetjeningsløsninger.

Læs mere om MitID Erhverv

Se Video: Tilslut jer til MitID Erhverv

Start tilslutning til MitID Erhverv


Aktuelt

Tjek jeres integration til IdM API inden august 2024

12.04.2024

Der kan være behov for kodeændringer inden august 2024, hvis I anvender IdM API. Vi har netop offentliggjort en opdateret dokumentationspakke om IdM API.

Tjek jeres integration til IdM API inden august 2024

Gør jeres organisation klar til den 28. maj 2024

03.04.2024

Fra den 28. maj kan nogle ældre telefonmodeller ikke længere bruge MitID app. Ændringen omfatter MitID Erhverv brugere, som har en ældre telefon med en af de ældre versioner af MitID appen.

Gør jeres organisation klar til MitID app ændring den 28. maj 2024

7 ud af 10 erhvervsbrugere er tilfredse med MitID Erhverv

14.03.2024

I en ny måling udført for Digitaliseringsstyrelsen får MitID Erhverv positiv respons fra brugerne på parametre som tilfredshed, tillid og sikkerhed.

7 ud af 10 erhvervsbrugere er tilfredse med MitID Erhverv

Sådan logger du ind

Med MitID Erhverv er der flere alternativer, når jeres brugere skal logge ind og skrive under digitalt på vegne af jeres virksomhed eller forening. 

Play

Med MitID Erhverv er det muligt at anvende dit private MitID, når du agerer digitalt på vegne af din virksomhed eller forening. Du anvender dit private bruger-ID og private MitID identifikationsmiddel.

Fx MitID app eller kodeviser, når du logger ind eller skriver under digitalt med MitID på vegne af organisationen.

Læs mere om login med MitID Erhverv

"Det er fedt at det er ét login. Så man bare selv kan vælge, om man skal logge på personligt eller som repræsentant for foreningen."

Benjamin
Administrator, Søkreds

"Som selvstændig er det vigtigt, at det ikke er for tidskrævende at bruge digitale selvbetjeningsløsninger til fx at indberette sygdom og barsel."

Rikke
Administrator, GUNMA

"Jeg bruger MitID Erhverv rigtig meget. Fordelen er, at det er koblet op på ansigtsgodkendelse. Det gør, at det er ret hurtigt at arbejde med."

Niels
Administrator, Hjernerystelsesforeningen