Ofte stillede spørgsmål

De forskelige spørgsmål og svar emner vil løbende blive opdateret.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her på siden eller sitet, så er du altid velkommen til at kontakte MitID Erhverv support.

Kontakt support

Andre forhold

Hvis du har spørgsmål til hvordan jeres organisation kan anvende MitID Erhverv i forbindelse med fx bankforhold, Skat, Digital Post, e-Boks eller mit.dk.

Vi anbefaler at du kontakte dem direkte – da vi omkring MitID Erhverv ikke nødvendigvis kender til deres forskellige løsninger og tilbud.  

Læs mere om hvornår du bør rette henvendelse til andre

Generelle spørgsmål omkring overgangen fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv

Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med overgangen fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv.


Læs mere om overgangen

Til dig som MitID Erhverv bruger

Her kan du som få svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med at blive oprettet og aktiveret som bruger I MitID Erhverv – samt hvilke muligheder du har i løsningen.Ofte stillede spørgsmål og svar - endnu ikke publiceret 

Forberedelse og tilslutning

Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med at påbegynde og gennemføre tilslutning af din eller jeres organisation til MitID Erhverv.

Ofte stillede spørgsmål og svar - endnu ikke publiceret 

Opsætning

Her kan du som organisationsadministrator få svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med opsætning af jeres organisation i MitID Erhverv.

Ofte stillede spørgsmål og svar - endnu ikke publiceret 

Til dig som administrator i MitID Erhverv